Home - curatluna.ro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No. 1 in transport marfa, Noi facem transporturi mobila in toata tara!

Servicii de transport marfa profesionale, transport mobila
in bucuressti, provincie , carat marfa si mobilier nou de la magazine.


Cand aveti nevoie de un transport va puteti baza pe noi intotdeauna

Oferim urmatoarele servicii de transporturi:

Aprovizionare marfa ,pentru magazine, standuri, sedii firme, hypermaket, cluburi, restaurante, etc.
mutari, mobilier, cutii
la mutarea in sau din locuinta, transport diverse obiecte si decoratiuni de la petreceri, targuri, expozitii
mutat si relocari de domiciliu
la mutarea in sau din locuinta, transport diverse obiecte si decoratiuni de la petreceri, targuri, expozitii

De ce noi:

Suntem o echipa tanara dornica de a satisface intodeuna pretentiile fiecarui client si avem cateva atuuri care ne califica :

Discretie - personalul nostru este ales cu grija este educat si cu mult bun simt pentru ca serviciile efectuate de transport sa se desfasoare in liniste.

Siguranta - echipa noastra de transport este permanent insotita de catre personal din condurere pentru ca marfa. sa fie atent manipulata de catre muncitori nostri; ;

Profesionalism - folosim metode , dintre cele mai bune de transport si masini profesionale dedicate fiecarui tip. Masinile noastre sunt curate si ingrijite de marci consacrate :duba, 3,5, Tone, carosata ;

Flexibilitate - oferim programe standard de transport dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. transporturile se face in timpul programului de lucru dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului pentru a duce la bun sfarsit.

Garantam satisfactia Dvs. - transport mutari, transport marfa ieftin, transporturi marfa in provincie, transport marfa in tara, transport marfa duba, transport mobilier, transport marfuri.mutam in rapid , fiecare detaliu este important, si nu spunem ca veti fi multumit – noi o garantam. Daca sunteti nemultumiti de vreo mutare noi, va intrebam la sfarsit, daca totul sa desfasutat, cum trebuie, si remedie lucrurile ca dumnesvoastra, sa fiti multumit.

Avem preturi accesibile - ne straduim din greu sa oferim servicii de transport la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi posibile.

 
© www.mutarimobilabucuresti.ro
servicii pret ieftin